Cxense Display Gå til innhod

Adgangskontroll

Proxll har et stort spekter av produkter for adgangskontroll. Vi tilbyr kostnadseffektive løsninger for alle typer bygg og installasjoner fra enkle 1-dørsløsninger til store komplekse sikkerhets-systemer.

  • RS 232/485-baserte sentraler
  • IP-baserte sentraler
  • Standard og vandalsikre kortlesere
  • Biometriske lesere
  • Fjernkontroll for åpning av bom eller garasjeport
  • Utvidelseskort for flere innganger/utganger og lesere
  • Server og klientsystemer


Næringsbygg


Adgangskontroll i næringsbygg forenkler drift og sikkerhet. Systemet bestemmer hvem som har adgang hvor og til hvilke tider, i tillegg til å gi full oversikt over hvem som er «inne» til enhver tid. Dette gjør det enkelt å koordinere sikkerhet og adgang til ansatte og besøkende i næringsbygg der flere firmaer er leietakere. Systemet gir alarm ved innbrudd og sabotasje. Proxll leverer gode kostnadseffektive systemer for næringsbygg der våre løsninger takler alt fra enkle installasjoner til store komplekse server- og klientløsninger for flere lokasjoner. Med bredt utvalg av kortlesere løser vi de aller fleste utfordringer. Vi leverer sentraler med IP-grensesnitt, som forenkler installasjon ved utvidelse.

Produkt_adgangskontroll_ny

Bolig


Proxll leverer alt fra enkle 1-dørsløsninger til større systemer til borettslag, sameier, omsorgsboliger ol. Adgangskontrollsystemer bestemmer enkelt hvem som har adgang hvor og til hvilke tider. Dette øker sikkerheten for beboere og ansatte. For borettslag kan hver beboer åpne garasjeporten med sin fjernkontroll, administrert av adgangskontrollsystemet. Med vårt store utvalg av kortlesere løser vi de aller fleste utfordringer. Vi leverer sentraler med IP-grensesnitt, som forenkler installasjon ved utvidelser.

Industri


Adgangskontroll i industrien forenkler drift og sikkerhet. Adgangskontrollsystemer bestemmer enkelt hvem som har adgang hvor og til hvilke tider, og gir full oversikt over hvem som er hvor «i bygget» til enhver tid. Våre systemer gir også mulighet for «antipassløsninger» der bevegelsesmønsteret til ansatte bestemmes ved å hindre adgang ved avvik i forhold til å følge riktig «vei» i anlegget. Systemet kan for eksempel også bestemme at alle ansatte må registrere seg inn i hovedport for å ha adgang til andre områder i bygget. Proxll tilbyr gode kostnadseffektive løsninger bestående av alt fra enkle systemer til store komplekse server og klientløsninger for flere lokasjoner. Med vårt store utvalg av kortlesere løser vi de aller fleste utfordringer. Ved lange avstander mellom sentral og kortleser der kabling er en utfordring, kan vi tilby trådløse kommunikasjonsløsninger. Vi leverer sentraler med IP grensesnitt, som forenkler installasjon ved utvidelser.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies