Gå til innhod
  • 29. may 2015

Åpner døren med mobilen

En app gjør det enkelt å åpne døren via mobil eller nettbrett.

Med Proxll AS sin dørtelefonløsning med mobilapp er det enkelt å låse opp uten å måtte gå til døren. Sikkerheten er godt ivaretatt, for via denne løsningen kan du se hvem som ringer på fra mobilen eller nettbrettet. Appen kobler seg enkelt opp mot ditt trådløse nettverk. Fra ringeknappen på adgangspanelet kan man ringe opp til flere trådløse enheter.

– Løsningen fungerer helt utmerket. Når det ringer på døren kan vi åpne enten via svarapparatene inne eller via mobiltelefonen. I tillegg kan man se hvem som ringer på, forteller Olaf Grinrød.

Olaf Grinrød ser hvem som ringer på og kan åpne døren via sin mobiltelefon.

Olaf Grinrød ser hvem som ringer på og kan åpne døren via sin mobiltelefon.

Grinrød er ansatt hos Elektroidé AS i Drøbak og har selv installert dørtelefonsystemet hjemme. Husets to innganger har begge et montert adgangspanel som er tilkoblet svarapparater og mobiltelefoner og nettbrett. Når det ringer på, kommer et bilde av vedkommende opp samtidig på mobil og svarapparat. Grinrød påpeker også at dette systemet har flere fordeler for småbarnsforeldre. I kjellerens lekerom benyttes systemet som intercom slik at man kan gi beskjed til barna når de oppholder seg der, eksempelvis via mobilen. Barna trenger heller ikke ha med seg nøkler, men taster bare inn sin egen kode for å komme inn.

Elektroidé, har bolig og SMART-hus som satsingsområde. – Denne typen løsninger vil gjøre fremtidens hus mer brukervennlige og egner seg utmerket for boliger hvor det er behov for universell utforming og for barnefamilier. Selve installasjonen krever faglig kunnskap, men for brukeren fungerer det enkelt og problemfritt. Vi har også hatt god støtte fra Proxll, med dyktige produktspesialister, sier Grinrød.

Olaf Grinrød hos Elektroidé AS i Drøbak har installert dørtelefonanlegg med app fra Proxll.

Olaf Grinrød hos Elektroidé AS i Drøbak har installert dørtelefonanlegg med app fra Proxll.

– Dette er en løsning som virkelig tilgodeser mange forskjellige brukere og appfunksjonen støtter på en enkel og sikker måte kravet om universell utforming. Du låser opp uten å gå til døren og kan se hvem som ringer på. Vi tror at dette blir en av årets gode nyheter for borettslag, sameier og forskjellige institusjoner som skal fornye eller installere nytt dørtelefonsystem, sier produkt- og markedssjef Bjørn Erik Biman i Proxll AS.

Dørtelefonløsningen med app er tilgjengelig både får eneboliger og større bygg med flere boenheter. Løsningen Kit App Easy, som er tilpasset enebolig, inneholder adgangspanel, lisensserver for app og strømforsyning. Appen er tilgjengelig for Android og Apple iOS.

 

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med en av våre kontaktpersoner.

 

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies