Gå til innhod
  • 17. march 2016

Betalingsløsning for lading av elbil

betalingsløsning_elbil_artikkelbildeElbilladere tilknyttet betalingsløsninger

Det ligger en frekkhet i å be andre om å betale bensinregningen, så hvorfor skal andre bidra til å betale for at de med elbil kommer seg til og fra jobb og ut på andre ærender? Vi i Proxll leverer elbilladere tilknyttet betalingsløsninger, og disse egner seg godt til alt fra offentlige parkeringsplasser til parkeringskjellere i borettslag.

Elbilladere spesielt tilpasset borettslag, andelslag og sameier

De fleste borettslag, andelslag og sameier som var tidlig ute med å sette opp ladestasjoner har i dag elbilladere tilknyttet strømregningen som alle bidrar til via husleien. I tillegg er det ofte lite kontroll på hvem som benytter seg av ladestasjonene. Er det mulig at de også benyttes av personer uten tilknytning til borettslag, sameie eller andelslag?

Vi opplever ofte at dette ved generalforsamlinger og øvrige samlinger, er et ømt tema som engasjerer voldsomt. I slike situasjoner kan vi i Proxll levere ladestasjoner for elbiler med smarte betalingsløsninger og tilgangsstyring.

Hvorfor betalingsløsninger for ladestasjoner er smart

Med elbilladere tilknyttet RFID-kort (radiofrekvensidentifikasjon) begrenser man hvem det er som kan benytte seg av muligheten for å lade bilen. Og om dette også tilknyttes betalingsløsninger som VISA/Mastercard eller mobilapplikasjoner, så kan man legge opp til at de med elbiler fortsatt bruker veldig mye mindre penger enn de med forbrenningsmotor, men at ikke fellesskapet skal betale for deres ærender i bilen. Med litt påslag kan dette også bli en moderat inntektspost for fellesskapet – da dette både vil kunne nedbetale installasjonen over tid, men også øker verdien på boligmassen.

Vi kan levere elbilladere som kan monteres på vegg og som frittstående enheter, og våre modeller er kompatible med alle hybrid plug-in biler og elbiler. Installasjonen er enkel, og enhetene er robuste, smarte og tåler godt det norske klimaet. Våre elbilladere vil fungere helt ned til minus 30, og opp til 45 varmegrader, godt innenfor normale norske temperaturer. For kresne kunder på farten har vi også hurtigladere basert på DC-teknologi i vårt sortiment.

Last ned vår informasjonsfolder om trygg lading av elbil hjemme.

Ta kontakt om du har spørsmål om betalingsløsninger for elbillading.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies