Gå til innhod
  • 20. october 2015

Grønn teknikk

gronn-teknikk-bildeGrønne løsninger står sentralt i vår hverdag

Aller først må vi ønske deg velkommen til vår blogg. Dette er vår første artikkel, og i vår blogg vil vi skrive om produktene og tjenestene vi i Proxll tilbyr. Vi starter denne bloggen med et innlegg om grønne løsninger. Dette er noe som går igjen i måten vi tenker på, både når vi velger vårt sortiment og hvordan vi arbeider.

Vårt bidrag til en grønnere hverdag

Vi anser at det beste bidraget til en grønn hverdag er å fokusere på å kutte utslippene i alle ledd. Vi er derfor opptatte av at alle våre leverandører fokuserer på miljøet i produksjon og frakt. De billigste verktøyene er ofte billigst fordi de velger snarveier i produksjon og frakt som medfører større utslipp av klimagasser.
Vi velger også utstyr med tanke på på at det skal skåne miljøet mest mulig når det er i bruk. Dette er årsaken til at vi er store tilhengere av batteriteknologi i vårt sortiment for verktøy. Håndverkeren som kjører til arbeidsstedet vil med batteriteknologi på sine verktøy skape mindre utslipp enn håndverkeren som må frakte med seg enten lange forlenginger eller kanskje også aggregater. Vi velger også kun A-brands, kjent for kvalitet, durabilitet, fokus på ergonomi og verktøy som varer. Dette er bra for miljøet da det skaper mindre avfall, men også bra fordi man med utstyr som mer sjelden ødelegges vil spare tid på å skaffe til veie nytt utstyr.

Grønn teknologi må også være konkurransedyktig priset

Det er billigere å produsere verktøy av materialer som forurenser mer i både produksjon og som avfall. Det er også billigere å frakte verktøy fra produsentenes lokaler til utsalgssteder ved å velge fraktmetoder som gir høy forurensning. Men vi vet også at vi nordmenn foretrekker å handle til fornuftige priser, så vi har stått på over mange år for å komme til gode avtaler med produsentene vi benytter. Dette gjør at vi kan tilby grønnere produkter til konkurransedyktige priser.

Les gjerne mer om våre produkter her, eller ta kontakt om du vil vite mer om vårt fokus på grønn teknologi.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies