Gå til innhod
  • 27. may 2016

Designprisvinnende nødlys med oled-teknologi

Proxll lanserer nå nødlys med oled-teknologi! Markeringslyset O-LED er et prisvinnende nødlys med et meget tynt og elegant design.

Funksjonelt og vakkert

nyhet_oled_artikkelbildeFunksjonene er helt klart det viktigste i et nødlys, det skal vise oss riktig vei til sikkerhet i farlige situasjoner, som for eksempel brann. Det er avgjørende at markeringslysene synes godt uansett hvor i bygget man befinner seg noe som også gjør at de setter sitt preg på interiøret. Mange arkitekter og konsulenter river seg nok litt i håret over lite stilfulle nødlys som må på plass i henhold til kravene.

Dobbel designprisvinner

Proxll AS, med sin tyske produsent RP-Technik, håper å gjøre noe med denne problematikken med markeringslyset O-LED. Armaturen har allerede mottatt to prestisjetunge priser for beste design i 2016, nemlig German Design Award for «Beste design» og Red Dot Design Award for «Beste trendsettende design». I sistnevnte var det deltagere fra 57 nasjoner med hele 5 200 registrerte produkter.

–Vi ser en økende etterspørsel etter designarmaturer på markedet og vi ønsker å møte dette behovet med armaturer som O-LED, sier produktsjef for nødlys i Proxll, Pål Ellingsen. –Det bygges utrolig mange stilfulle bygg i Norge i dag, med høyt fokus på design, både utendørs og innendørs. Som en totalleverandør av nødlys er det viktig for oss å ha produkter som passer inn i alle typer bygg, sier Ellingsen.

Meget jevnt lysbilde

Oled-teknologien som lyskilde gir lys til hele overflaten og gir dermed et meget jevnt lysbilde.
Oled, eller organisk lysdiode, er en variant av lysdioder der det øverste laget er organisk. Dette kan produseres som en flat film noe som åpner opp for en unik mulighet til å lage svært slanke produkter. O-LED markeringslys har 20 meters leseavstand og kan monteres innfelt i vegg, på vegg eller i tak. Den kan også leveres med nedhengt pendel for tosidig montasje. Armaturen er tilgjengelig for sentraliserte systemer. O-LED har en dybde på kun 9,5 mm.

Datablad OLED Markeringslys

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om O-LED og andre nødlysprodukter.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies