Gå til innhod
  • 10. december 2013

Kameraovervåking

Proxll har kameraløsninger for alle typer bygg og installasjoner. Gjennom vårt produktspekter fra Panasonic kan vi tilby fleksible overvåkingssystemer med lave vedlikeholdskostnader. Våre løsninger er miljøvennlige gjennom lavt strømforbruk og lang levetid. Med gode ytelse og holdbarhet er våre kameraer et meget godt valg.
Proxll leverer et stort utvalg av NVR-systemer, fra Panasonics robuste «alt-i-en-boks»-systemer til pc-baserte systemer fra SeeTec.
Programvare fra SeeTec kan levere nyttig statistikk for persontelling med bevegelsesmønster, og klassifisering etter alder og kjønn. Dette kan være nyttige informasjonsfaktorer for planlegging av aktiviteter, som endring av bemanning, innredning og annet som kan gjøres for optimalisering av forretningsdriften.

Kameraovervåking blir med dette ikke bare en kostand for trygghet og sikkerhet, men også en investering for bedre lønnsomhet!

  • IP Kameraer
  • NVR-lagring
  • PC-baserte lagring
  • Skreddersydde, komplette løsninger med LPR-funksjoner og avanserte analysefunksjoner
  • Analoge kameraer
  • DVR-lagring
  • 3 års garanti
panasonic-kamera

Vi har et bredt sortiment av ulike typer kameraer fra Panasonic


Næringsbygg


Proxll leverer løsninger for alle typer kameraovervåking for næringsbygg. Vi kan skreddersy avanserte analysesystemer med LPR-funksjoner, eller retail-løsninger med persontelling med klassifisering av kjønn og alder. Dette kan være nyttige informasjonsfaktorer for planlegging av aktiviteter, som endring av bemanning, innredning og annet som kan gjøres for optimalisering av forretningsdriften. Kameraovervåking blir dermed ikke bare en kostand for trygghet og sikkerhet, men også en investering for bedre lønnsomhet!
Panasonic kameraløsninger fra Proxll betyr gode løsninger, som vil spare kostnader over tid.
Proxll er gjennom sin erfaring en god støttespiller i både valg av system og levering av riktige produkter for kameraovervåking.

Bolig


Proxll sine kameraløsninger fra Panasonic dekker all behov for kameraovervåking i bolig. Vi kombinerer prisgunstige produkter med enkel brukervennlighet, høy ytelse og lang holdbarhet. I større boligkomplekser/borettslag kan våre systemer utvides til større og mer avanserte systemer for optimal kameraovervåking.

Industri


Industriområder er ofte godt sikret med gitter og gjerder, men dette er ikke alltid nok for å hindre uvedkommende adgang. Ved å installere et system for kameraovervåking øker sikkerheten for ditt industriområde, samtidig som sannsynligheten for at uvedkommende kommer inn på avsperrede områder minsker. Gjennom vårt produktspekter fra Panasonic kan vi tilby en rekke ulike løsninger for kameraovervåking, som møter de fleste behov og ønsker. Ta mer enn gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om overvåking av industriområder.

Vei og bane


Våre kameraer og opptaksutstyr kan kombineres med produkter fra andre produsenter. Vi har fokus på løsninger, som møter de fleste behov, og kan tilpasse alle våre overvåknings-løsninger. Proxll har lang erfaring med installasjon og utvikling av fleksible løsninger for all type kameraovervåkning, også i vanskelige forhold. Ta kontakt om du ønsker med informasjon om kameraovervåking for vei og bane.

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies