Gå til innhod
  • 04. june 2013

Leder for en dag

leder_for_en_dag_webMandag 3.juni var Martin André Reinertsen leder for en dag i Proxll. Han skygget Geir Kvifte gjennom hans arbeid i løpet av dagen. Martin tok del i Kviftes mange gjøremål og hadde stort utbytte av dagen.

– Jeg synes det er spennende med samarbeid mellom skole og næringsliv og at det er inspirerende når ungdommen stiller litt andre spørsmål enn hva vi bedriftsledere er vant med, og det er viktig for oss å få sett saker i et annet perspektiv, sier Geir Kvifte

Leder for en dag arrangeres av Ungt Entreprenørskap. Organisasjonens visjon er å inspirere unge til å tenke nytt og skape verdier.
Alle programmene er forankret i Kunnskapsløftet og er verktøy for å nå kompetansemål i fagplanene. Ungdomsbedrift er det mest kjente programmet der elever i videregående skole samarbeider om å starte og drive egen bedrift. Les mer om ungdomsbedrift

-Dagens skoleelever skal utføre jobber som ennå ikke er skapt og løse utfordringer som vi bare ser konturen av. Arbeid med Ungdomsbedrift trener evnen til kreativitet, samarbeid og problemløsning, sier Siv Elin Dammen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Oslo. Hun mener dette vil være nøkkelkompetanser i fremtiden, og at denne kompetansen vil bli like viktig både i offentlige og privat sektor.

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies