Cxense Display Gå til innhod
  • 21. february 2014

Lys og lysstyring

Økende miljøfokus og strømpriser stiller stadig høyere krav til effektivitet og reduksjon av energiforbruk. Proxll leverer energibesparende løsninger innen lys og lysstyring som kan bidra til å gi våre kunder en reduksjon i energiforbruket med opp mot 70%. Våre systemer kan enkelt implementeres i eksisterende infrastruktur.

Lys og Lysstyring

Lys og Lysstyring

LED utebelysning

Proxll leverer LED-armaturer som dekker de fleste behov for belysning; industriområder, gatelys, gang- og sykkelvei, parkeringsplasser, boligområder, lysløyper mm.

LED-armaturer gir sammenlignet med konvensjonelle armaturer et betydelig redusert strømforbruk og vesentlig lengre levetid. Trådløs styring og kommunikasjon bidrar også til effektiv drift og god totaløkonomi. Utebelysning har ofte behov for å tåle både tøffe værforhold og vandalisme. Vi har løsninger tilpasser de fleste forhold slik at din utebelysning er solid og robust.

Lysstyring

Proxll leverer løsninger for lysstyring av gatebelysning i samarbeid med en betydelig internasjonal aktør.

I tillegg til leveranse av utstyr for styring av gatebelysning, tilbyr vi også overvåking og kommunikasjon via toppsystem. Våre løsninger bidrar til effektiv drift og god totaløkonomi.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies