Gå til innhod
  • 09. february 2016

Nødlys til Skansekaia

Proxll AS har levert nødlys til Skansekaia i Ålesund. Totalt tre bygg på til sammen 22.800 kvadratmeter har installert nødlys for totalt 500.000,-. Totalkostnaden for prosjektet er på 520 millioner kroner.

nodlys-skansekaia

Proxll har levert 600 nødlys til Skansekaia i Ålesund

Ny bydel

De tre byggene på totalt 22.800 kvadratmeter rommer blant annet 450 kontorplasser, 218 parkeringsplasser, lagerplass og venterom for hurtigrutepassasjerer. Prosjektet som ble overlevert byggherren i januar utgjør en del av det som skal bli Ålesunds nye bydel. Nødlysene med tilhørende sentraler er installert og idriftssatt.


I samarbeid med EL 24

helge-wolstad

Helge Wolstad, leder for prosjektavdelingen i EL 24

Totalt er det installert i overkant av 600 markeringslys og ledelys fordelt på de tre byggene. Nødlysarmaturene er installert av elektroinstallatøren EL 24 i Ålesund. Helge Wolstad, leder for prosjektavdelingen i EL 24 er godt fornøyd med valget av nødlysleverandør. –Prisene er vesentlig i det markedet vi opererer i og anbud blir ofte avgjort på minst mulig margin. Proxll har vist seg å være prisgunstige, noe som gjør oss konkurransedyktige, uttaler Wolstad. I tillegg har de gode produkter og god oppfølging, og da blir valget enkelt, avslutter han.

 

Sentralisert anlegg gir lavere vedlikeholdskostnader

km-markeringslys-skansekaia

Markeringslyset KM er i hovedsak benyttet i alle de tre byggene på Skansekaia

De 600 armaturene, er utelukkende LED-armaturer, og er fordelt på tre sentraliserte anlegg. Nødlyssentraler av typene MiniControl eller MidiControl er plassert i hvert av byggene. Sentralene er modulbaserte og kan dermed enkelt tilpasses kundens behov. En innebygget webserver benyttes for oppsett, programmering og drift av anlegget.  –Ved å velge en slik løsning er det enkelt for kunden å holde oversikt over anlegget samtidig som det minimaliserer kundens vedlikeholdskostnader, sier distriktssjef hos Proxll, Runar Løland, som har vært ansvarlig for prosjektet.

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies