Gå til innhod
  • 30. september 2015

Ny administrerende direktør i Proxll

Per Holmen Christensen (50) er ansatt som administrerende direktør i Proxll AS fra 1. oktober 2015. Christensen er utdannet sivilingeniør innen elkraftteknikk fra NTNU og RWTH i Aachen (Tyskland) samt bedriftsøkonom (BI).

Christensen kjenner bedriften godt etter 19 års erfaring fra ulike lederstillinger i Proxll og han har vært sentral i de større prosjektene som Proxll har levert de siste 20 årene. Christensen har også 5 års erfaring fra Elkem Technology AS hvor han var leder for elektroavdelingen.

Per har flere verv i markedet og sitter for tiden som styremedlem i Integra (NHO), ITS-rådet, brukerforum for offentlige anskaffelser (NHO) og Norsk elektroteknisk komite (NEK).

Christensen sier i en kommentar at han ser frem til å videreutvikle Proxll AS. Proxll er kjent i markedet for å ha god kompetanse og levere løsninger med en miljøprofil og god kvalitet. Vi ønsker å ta en enda større del av leveransene på områdene vi er tilstede på i dag. Dette betyr at vi også må forberede oss på å kunne ta større ansvar i leveransene. Dette vil sette krav til kompetansen i Proxll samt at vi fokuserer enda mer på verdiskapningen vi bidrar med sammen med våre samarbeidspartnere.

per-christensen-adm-dir

Per Holmen Christensen er ny adm. direktør i Proxll

For nærmere informasjon, kontakt Proxll AS:
Telefon: 22 08 81 00
E-post: Per Holmen Christensen

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies