Gå til innhod
  • 17. march 2009

Ny direktør på avdeling Samferdsel

geir_kjonigsen_thumbGeir Kjønigsen (57) er ansatt som direktør for Samferdsel i Proxll AS. Han kommer fra stillingen som sjefsingeniør i Veidirektoratet.

Geir Kjønigsen kommer til Proxll med mer en 25 års erfaring fra ledende fagstillinger innen Statens Vegvesen og Veidirektoratet. Kjønigsen har hatt sentrale prosjektlederstillinger når det gjelder innføring av automatiske bomstasjoner blant annet ved Svinesund, og som prosjektleder for all nyetablering av AutoPASS-anlegg i Norge.

Kjønigsen vil være faglig og økonomisk ansvarlig for avdeling Samferdsel, som er et forretningsområde hvor Proxll siden 1960-tallet har vært en ledende leverandør av løsninger for lyskryss, trafikkstyring på motorvei, betalt parkering, betalingssystemer for bomveier og kollektivtransport.

Kjønigsen sier i en kommentar at han ser frem til den nye stillingen fordi Proxll er en langsiktig og solid aktør med innovative og moderne løsninger som appellerer til dagens marked, og gleder seg til å bidra med sine erfaringer.

For mer informasjon kontakt Proxll AS på tlf 22 08 81 00 eller geir.kjonigsen@proxll.no

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies