Gå til innhod
  • 08. juni 2016

Nytt IP-basert dørtelefonanlegg

Proxll lanserer nå det nye IP-baserte dørtelefonanlegget IP360. Systemet går over Ethernet, noe som gjør kablingsjobben betydelig enklere for installatøren.

ip-360-dortelefonanlegg

IP360: Med trådløs tilkobling til Internett kan du bli oppringt uansett hvor du befinner deg

Fleksibelt og fremtidssikkert

Det nye IP-baserte dørtelefonsystemet passer for alle miljøer og egner seg godt til mer avanserte systemer i moderne boligkomplekser samt forretnings- og industribygg, men også til eneboliger og mindre enheter. IP-systemet setter ingen begrensninger på antall svarapparater som kobles til. IP360 benytter standardprotokoller. Dette gjør systemet fremtidssikkert slik at det lett vil kunne oppgraderes i etterkant dersom behovene skulle dukke opp. Det kan også integreres med andre systemer. Dette gir brukeren mange muligheter for utvidelse med tredjepartssystemer.

Takket være nettverksmuligheter kan IP360 kobles til Internett. Så lenge du er online kan du dermed svare på oppkall, med for eksempel mobiltelefon eller nettbrett, uansett hvor du befinner deg.

Digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler

Alle IP360-enhetene kan kobles til et eksisterende Ethernet-nettverk. Dette gjør det mulig å få et digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler. Systemet fordeler kommunikasjonen gjennom Ethernet-strukturen, noe som garanterer en nesten uendelig utvidelse av systemet.
– Det nye IP360-systemet vil forenkle installasjonsprosessen for installatøren uten å gå på bekostning av funksjonalitet, fleksibilitet og kvaliteten på anlegget, sier produktsjef for dørtelefon i Proxll, Almir Kozarić. – Alt som trengs er en POE switch, CAT5 Ethernet-kabel, et utepanel og eventuelt et svarapparat så er man oppe og står. Og benytter man skyløsningen er det ikke nødvendig å installere svarapparat da man heller kan benytte mobiltelefon eller nettbrett, noe vi tror mange setter pris på i en hverdag hvor telefonen brukes til det meste, avslutter Kozarić.

Fordeler med IP360:

  • Ingen spesielle kabelbehov, kun Cat5 Ethernet
  • Integrert skyløsning for app
  • Fire app-lisenser inkludert
  • Enda bedre kvalitet på lyd og bilde
  • «Power of Ethernet»-kompatibelt slik at brukeren slipper å tenke på strømforsyninger
  • Opptil fire utepanel kan være tilkoblet uten behov for ekstra server
  • Ubegrenset antall toveiskommunikasjonskanaler for anlegg med mer enn ett utepanel
  • Kan integreres med eksisterende XIP-anlegg
  • Enkel programmering med PCS/XIP programmvare

 

IP360 er tilgjengelig hos Proxll nå. Ønsker du mer informasjon kontakt oss gjerne.

Last ned IP360 dørtelefonanlegg informasjon

Tilbake til toppen Personvern