Gå til innhod
  • 10. november 2011

Nytt smart hjemmeladerkonsept for elbiler

Hjemmelader for elbilNytt konsept gjør det mye enklere å lade elbilen hjemme på en sikker og fleksibel måte. Når Nissan nå lanserer sin elbilmodell LEAF er et konsept fra Proxll én av valgmulighetene.

Konseptet innebærer at Proxll organiserer en befaring hjemme hos deg for å gi deg en sikker og trygg måte å lade elbilen din på. For å få full utnyttelse av Nissan LEAF anbefaler man kunden dette konseptet. Laderen fra Proxll gir 16 Ampere, mens ladekabelen som følger med bilen er begrenset til 10 Ampere.

Det stilige og værbestandige designet gjør at laderen fra Proxll like gjerne kan være installert i garasjen som på ytterveggen. Hjemmeladeren påvirker ikke det øvrige elektriske anlegget i hjemmet, og er derfor et trygt, enkelt og pålitelig valg som sørger for at elbilen alltid er klar til bruk.

– Utviklingen innenfor ladeteknologi går raskt. Proxll har vært aktivt med i denne utviklingen og via våre internasjonale samarbeidspartnere lanserer vi stadig ny teknologi basert på internasjonale normer og krav fra både bransjen og kunder. Med over 1000 installerte ladere har vi skaffet oss viktig kunnskap. Samarbeidet med Nissan i forbindelse med LEAF er derfor veldig spennende, og vi gleder oss til å rulle ut konseptet sier Rune Langeteig, som er direktør for samferdsel i Proxll AS.

– Det å kunne tilby et godt ladekonsept til LEAF er et viktig element i hele driftsbildet, og konseptet fra Proxll er brukervennlig, robust og sikkert, sier Frode Langli, som er markedsdirektør i Nissan Norge AS.

Proxll har utviklet en sikker og trygg lader for hjemmebruk. Den gir i dag 16 Ampere, men teknologien er skalerbar, slik at enheten kan bygges ut med både høyere effekter og tilgrensende teknologi. Den er i dag klargjort som en Modus 3 Type 1-lader. Det går kun ladestrøm når kjøretøyet er sikkert tilkoblet, og ladingen stanses automatisk hvis forbindelsen blir brutt.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
Rune Langeteig, direktør Samferdsel i Proxll på telefon 913 00 258.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies