Gå til innhod
  • 26. january 2016

Nytt sortiment på nødlys

Proxll AS har inngått distributøravtale med en ny leverandør på nødlys og gjør dermed endringer i sortimentet i kategorien standard- og selvtestarmaturer.

Fra 8 W lysrør til LED

I forbindelse med videreutvikling av sortiment på nødlys har Proxll inngått avtale med nødlysprodusenten AWEX for distribusjon av nødlys i standard- og selvtestsegmentet. Dette medfører også at enkelte armaturer som tidligere har vært i sortimentet nå byttes ut. – Vi har valgt ut et sortiment med god kvalitet og konkurransedyktige priser. I tillegg ønsker vi nå å flytte sortimentet utelukkende over på LED-armaturer, hovedsakelig med selvtestfunksjon, og tilbyr dette i alle priskategorier, sier produktsjef nødlys Pål Ellingsen. Dette underbygger også vår grønne profil, uttaler Ellingsen.

Viderefører armaturer for sentraliserte og trådløse systemer

Samtidig som Proxll bytter ut sortimentet på enkeltående armaturer videreføres produktsortimentet innen sentraliserte og trådløse systemer. – Vi tilbyr fortsatt hele sortimentet fra den tyske produsenten Ropag når det gjelder armaturer for sentraliserte og trådløse systemer, sier Ellingsen.

De nye produktene er tilgjengelig fra januar 2016.

For ytterligere informasjon om produktene se erstatningsoversikten eller kontakt produktsjef nødlys Pål Ellingsen på e-post pal.ellingsen@proxll.no.

nytt-sortiment-nødlys

Deler av Proxlls nye sortiment på nødlys

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies