Gå til innhod
  • 26. january 2010

Proxll blir Panasonics systemdistributør i Norge

Panasonic Nordic og Proxll AS har inngått en avtale som medfører at Proxll blir Panasonics systemdistributør av CCTV-systemer i Norge.

panasonic_kamera_2
panasonic_kamera_1
panasonic_dvr

– Vi gleder oss til å representere velkjente produkter med høy ytelse til det norske markedet og er svært stolte over å bli valgt ut til å bli PSD-partner, som 1 av 7 partnere i Europa. Vi anser Panasonic til å ha en nær komplett produktrange til det profesjonelle markedet.

Samarbeidet starter med umiddelbar effekt med flere produktlanseringer, blant annet i forbindelse med Eliaden som arrangeres i mai. Der vil vi vise en rekke spennende nyheter, spesielt innen IP-kameraer, sier direktør Sikkerhet i Proxll, Tom Kjetil Jahrmann.

– For Panasonic er dette en god løsning. Vi ser at lokal tilstedeværelse i form av kompetanse, teknisk support og lagerhold blir stadig viktigere. Det holder ikke bare å kun ha de beste produktene for å vinne markedsandeler.

Proxll AS har vist at de fortjener å bli en PSD-partner gjennom sin sterke satsning på CCTV, og vi har stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid for begge parter, kommenterer Kenneth Bergmann, Nordic Country Manager i Panasonic System Networks Europe.

 

 

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies