Gå til innhod
  • 18. july 2011

Proxll lanserer anerkjent overvåkingsprogramvare i Norge

Den tyske leverandøren av overvåkningsprogramvare, SeeTec,  inngår samarbeid med Proxll om distribusjon og support.

seetec_monitor
braastad_seetec

– Norge ligger meget langt fremme teknologisk, og med SeeTec kan Proxll forsyne sikkerhets- Norge medskreddersydde IP-løsninger helt i tråd med markedets ønsker, sier Rune Braastad, markedssjef i Proxll.

SeeTec er en pioner innen IP-programvare og har lang erfaring i å produsere sikre og kraftfulle overvåkingssystem. Med mer enn 28 000 installasjoner er SeeTec rangert som nr. 2 i Europa av IMS Research.

SeeTec 5 programvaren inneholder to produktlinjer, begge rettet mot det profesjonelle markedet:

SeeTec 5 Enterprise
Er flaggskipet og den kraftigste plattform for IP-kameraovervåking på markedet. Enterprise- løsningen tilbyr skalérbarhet og fleksibilitet for alle størrelser av systemet. Det er ingen begrensning på antall kameraer og klienter.

SeeTec ProBox
En rimelig og ferdig pakket løsning for lokale installasjoner med fem til 50 kameraer på en enkelt server, med tilhørende klientlisenser. Perfekt for utbytte av gamle analoge systemer til HD-lagring, og i likhet med Enterprise, kan ProBox håndtere alle kjente IP-kameraer på markedet.

SeeTec leveres med norsk brukergrensesnitt på server og klient, også inkludert manualer. Dette gjør at IP-overvåking blir tilgjengelig for alle nivåene i ett sikkerhetsanlegg uansett om det er fem  eller 5000 kameraer. SeeTec leverte nylig en løsning med 160 HD-kameraer på én server, hvilket anses unikt.

SeeTec er tilgjengelig på Mac og Windows.

Proxll leverer og distribuerer sine produkter via grossist og autoriserte sikkerhetspartnere.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:

Rune Braastad, markedssjef TV-overvåking, telefon: 917 59 852

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies