Gå til innhod
  • 04. february 2015

Proxll lanserer gelbokser

Effektiv og rimelig skjøting og forgreining av kabel. Bruk av gelbokser for skjøting av kabler er en rask, sikker og god økonomisk løsning som kan benyttes både innen- og utendørs, i bakken og i vann. Gelboksene kan benyttes ved skjøting og reparasjon av alle typer kabler fra 7 – 25 mm Ø.

lansering-gelbokser

Produkt- og markedssjef Gunnar Gripp med de nye gelboksene

– Bruk av gelbokser for skjøting og forgrening av kabler er en enkel og praktisk løsning. Det er ikke behov for spesialverktøy og boksene har ubegrenset lagringstid og er temperaturbestandige mellom -40 og +140 °C. Dette gjør at de fint kan ligge på lager eller i bilen og dermed alltid være tilgjengelige. Prisen er i tillegg svært gunstig. Vi har stor tro på produktene. Alternativet har til nå vært de mer arbeidskrevende og mer kostbare krympeskjøtene, sier produkt- og markedssjef i Proxll, Gunnar Gripp.

Gelboksene er testet for permanent bruk i minimum 30 år og gelen som benyttes er av typen GQ, som er optimalisert både for å kunne isolere og forsegle. Alle gel-produktene er testet etter DIN 50393 og kan derfor med sikkerhet benyttes både innen- og utendørs, i bakken og i vann. Typiske bruksområder for disse produktene er skjøting og forgrening i lavspenningsanlegg <1 kV, forgreining og skjøting i telekabelløsninger, reparasjon av kraftkabel og forbindelse av Coax- og CATV-kabler. Gel-boksene er produsert i Tyskland.

gelskjot

Gelbokser for skjøting og forgreining

Produktene er leveringsklare hos ledende elektrogrossister.
Brosjyre gelbokser

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med produkt- og markedssjef Gunnar Gripp på telefon 22 08 81 00.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies