Gå til innhod
  • 19. may 2016

Proxll lanserer sykkelprodukter

Proxll lanserer nå en rekke produkter for sykler som sykkelstativ, servicestasjoner og informasjonstavler. 

sykkelstativ-proxll

Sykkelstativet Oul, som er ett av flere sykkelstativ i porteføljen, gir ryddig og elegant parkering av sykler.

Dansk design

Sykkelproduktene kommer fra danske Cycle Spaces og bærer preg av enkelt og funksjonelt design. Mange av produktene er modulbaserte og kan dermed enkelt tilpasses og eventuelt utvides etter kundens behov. Produktene er godt egnet for det offentlige rom men også mange borettslag og sameier viser interesse for dette.

Bred produktportefølje

Produktporteføljen inneholder alt fra enkle enheter som sykkelstativ, drikkevannstasjon og sykkelpumpe til avanserte servicestasjoner med informasjonstavle og mulighet for vask og små reparasjoner. –Vi har produkter som dekker de fleste behov. I tillegg kan vi få produsert spesialtilpassede løsninger etter ønsket design fra kunden, sier produktansvarlig hos Proxll, Morten Aag.

Tilleggsprodukter til telling

nyhet_sykkelprodukter_324x212_servicest

Servicestasjon med informasjonstavle, vann, luft og verktøy for små reparasjoner.

Proxll har i flere år levert sykkeltellere, blant annet til Oslo kommune. Sykkelproduktene er å anse som et utvidet sortiment av disse. –Vi har sett en økning i etterspørselen etter sykkelrelaterte produkter og ønsker med dette å tilby våre kunder et bredere sortiment, sier Aag. –Dessuten underbygger dette vår miljøprofil og vårt mål om å tilby produkter og tjenester som fremmer bruk av sykkel, noe som igjen lavere CO2-utslipp og støy, avslutter han.

Sykkeltellerne til Oslo kommune er plassert i Torggata og på Rådhusplassen. I tillegg har kommunen gått til innkjøp av både manuelle og elektriske sykkelpumper.

For mer informasjon om produktene, ta kontakt med produktansvarlig Morten Aag på e-post morten.aag@proxll.no eller telefon 932 16 234.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies