Gå til innhod
  • 22. february 2013

Proxll med 360 graders overvåkningskamera fra Panasonic

Økt trygghet:

Proxll med 360 graders overvåkningskamera fra Panasonic

Velegnet til bruk på steder hvor mange folk ferdes, enkel montering og unike muligheter.

Proxll kan nå levere nye overvåkningskamera fra Panasonic med stor funksjonalitet. De har ett objektiv og ingen bevegelige deler. Kameraene kan ha opptil åtte forskjellige bildemoduser og kan levere inntil fire bildestrømmer. Kameraet kan også panorere og zoome.

– Den største fordelen med denne typen kamera er at man ved en enkel 180 graders innstillingsmulighet kan se folk både når de ankommer og forlater stedet. Vi har store forventinger til disse kameraene som har høy funksjonalitet og meget konkurransedyktig pris, sier markedssjef Rune Braastad i sikkerhetsavdelingen i Proxll.

På Sectech i Oslo 12. og 13. mars vil Proxll vise fram kameranyhetene fra Panasonic.

Blant kameraene som Proxll kommer til å vise er Panasonics 360-graders domekamera WV-SW458/WV-SF468, med full HD 1080P, fire bildestrømmer og åtte forskjellige bildemoduser. I tillegg nevnes Super Dynamic for montering i motlys med ansiktsdeteksjon, innvendig eller utvendig IP66 vandalsikret ned til – 40 kun med PoE.

Kameraene leveres for både tak og veggmontering, og er kompatible med EN50155 og EN50121for elektronikkutstyr som brukes på rullende materiell.

image001-14

For ytterligere opplysninger, ta kontakt med markedssjef Rune Braastad på telefon 917 59 852

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies