Gå til innhod
  • 14. october 2014

Proxll med egenutviklet bomløsning

Flere års utviklingsarbeid bærer frukter. En ny bomløsning er klar i løpet av høsten.

– Vi gleder oss til å lansere vår egenutviklede bomløsning, som er et resultat av flere års utviklingsarbeid og behovsanalyser i markedet. Vi har gått gjennom en konstruksjons- og testfase før produktet nå slippes på markedet. Vi har stor tro på produktet som vi mener vil dekke de aller fleste behov i små installasjoner “rett ut av boksen“, sier prosjektsjef Per Christian Engebretsen i Proxll AS.
Typiske bruksområder vil være borettslag, bedrifter, vareutsalg, parkeringsanlegg, offentlige områder og fjellveianlegg.

proxll-utviklet-bomlosning

Proxll har utviklet en egen bomløsning

Proxll arbeider nå konkret med å finne kanaler og samarbeidspartnere til salg, installasjon og vedlikehold av produktene.
Bommene har et stilrent design og grafiske signaler med LED-dioder – rødt stoppsignal og grønt signal når det er klart for å kjøre gjennom bommen. Integrerte sløyfedetektorer og trykksensor på undersiden av bomarmen er også inkludert som standard.

Løsningen er driftssikker og utviklet etter nordiske behov og værforhold. Grunntanken er at bommene skal være enkle å sette opp og være robuste. I tillegg kan Proxll tilby utstyr som prefabrikkerte sløyfer og ferdigstøpte betongfundamenter, som bidrar ytterligere til å redusere montasjetid og kostnader.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies