Gå til innhod
  • 26. march 2015

Proxll på Industriens motemesse

Proxll er på plass på Industriens motemesse, og hovedtema er fornybar energi og teknologioverføring

dvh-messe-2015

Produkt- og markedssjef for ladeprodukter hos Proxll, Fredrik Dahle sammen med Erlend Gjerdevik, daglig leder for regionsenter TESS Vest AS

 

For 12 gang samler TESS sine industrisamarbeidspartnere til Industriens Motemesse. 112 utstillere er på plass og 38 foredragsholdere bidrar til en vellykket arena for deltakerne. Proxll deltar i år med to viktige bidrag, verktøy rettet mot industrien og  ladestasjoner for elbiler.  Begge disse standene bygger opp om Proxlls engasjement og mangeårige kompetanse innen miljøriktige og bærekraftige løsninger mot industri og samferdsel.

– Temaet for denne utstillingen og konferansen treffer oss midt i vårt kjerneområde. TESS har selv valgt våre åpne ladeløsninger der alle kunder og besøkende kan lade. De har installert 50 ladepunkter på sine servicesenter rundt om i landet.  Gjennom vår deltakelse på denne messen får vi også en god anledning til å presentere våre ladekonsepter til et bredt og interessert fagpublikum, sier Fredrik Dahle, produkt- og markedssjef for ladestasjoner i Proxll.

­– Dette er et bra arrangement og en god møteplass, TESS tar igjen et beundringsverdig initiativ. Gjennom et speed-dating opplegg får vi anledning til å presentere våre løsninger direkte til den vi ønsker. På den måten får vi eksponert vår kompetanse og knyttet viktige kontakter. Det er viktig for oss å delta med ressurser som jobber inn mot TESS sin verdikjede, og tilbakemeldingene understreker at det er viktig for Proxll å delta. Tema rundt fornybar energi gir også rom for mange nye deltakere utover den tradisjonelle industrivinklingen, sier produkt- og markedssjef for Panasonic, Diager og Jepson hos Proxll, Hans-Jørgen Narum-Hanssen.

proxll-dvh-messe-2015-stand

Bredt konferanseprogram
Konferansen ble åpnet av klima- og miljøvernminister Tine Sundtoft, og ble etterfulgt av svært meningsbærende foredragsholdere som professor i strategi og industriell konkurranseevne Torger Reve, oljeanalytiker Jarand Rystad og direktør Sven Mollekleiv fra GL DnV. På programmet står også daglig leder Thor Christian Tuv fra solenergileverandøren Fusen og direktør Lene Mostue fra det statlige Energi21.

Messen arrangeres 25. og 26.mars 2015.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies