Gå til innhod
  • 16. november 2009

Stor ordre til Proxll – ladestasjoner til Oslo kommune

ladestolpe_veggEn kontrakt til en verdi av 1,1 millioner kroner for levering av 150 nye såkalte ladestolper for elbiler i Oslo er vunnet av Proxll AS. Kommunens trafikketat har sikret seg en opsjon på levering av ytterlige 170 ladestolper. Dette innebærer at Oslo om få år vil ha nærmere 400 ladestasjoner til bruk for elbiler. Proxll har også stått for tidligere leveranser av ladestasjoner til Trafikketaten.

Private og offentlige virksomheter kan søke om midler til oppsetting av ladestolper fra Transnova, som driftes av Statens vegvesen. Dette gjelder også borettslag og sameier med mer enn 10 boliger. Tilskuddet for hvert ladepunkt er 30.000 kroner.

Ladestolpene fra Proxll har et elegant og robust design som gjør seg godt i bybildet. De er enkle å montere og ladestolpene er modulære og kan ivareta betalingsordninger, statistikk og fremtidig oppdatering av ladeeffekten.

ladestolpe_open– At Proxll nå har får anledning til å levere en ny generasjon ladestolper basert på norskutviklet innovativ teknologi er veldig gledelig og en bekreftelse på vår miljøprofil, sier Geir Kjønigsen, direktør for Samferdsel i Proxll as.

Monteringen av de nye ladestolpene begynner om noen dager og vil pågå frem til 2011. Den endelige plassering av alle ladestolpene er ennå ikke avklart. Basert på erfaringer vil man underveis ta stilling til dette.

Last ned pressemeldingen her

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies