Gå til innhod
  • 21. february 2014

Trafikklys og signalanlegg

Proxll AS har siden 1960-tallet vært en ledende leverandør av løsninger for lyskryss og trafikkstyring.

Vi har kjernekompetanse på programmering og de trafikktekniske løsningene som inngår i et trafikksignalanlegg, og har fokus på innovasjon og implementering av ny teknologi med hensyn til funksjonalitet, driftssikkerhet og miljø.

Våre trafikktekniske løsninger baseres på komponenter fra ledende produsenter over hele verden. Trykknappene er spesielt utformet for blinde og svaksynte, og produseres av Prisma Teknik AB, som er en ledende produsent av denne type produkter.

Våre deteksjonsløsninger er basert på teknologi som induktive sløyfer, radar, magnet, video og IR levert fra AGD Systems, Siemens, Flir, Wavetronix mm. Våre signallys leveres i polykarbonat eller aluminium med miljøvennlige LED-baserte lyskilder.

Trafikk-kontroller/styreskap leveres i ulike størrelser mht. behov, og produseres av SIEMENS, som er en ledende leverandør av trafikksystemer på verdensbasis.

Proxll AS leverer også signallys i mange varianter for andre bruksområder som jernbane, skyttelanlegg, vaskeanlegg, lastesoner, vektstasjoner, ferje/kaianlegg, motorcross/gocart-baner og lignende.

Skyttelanlegg

Proxll AS leverer kundetilpassede skyttelanlegg til vei, garasje og parkeringsanlegg.
I tillegg til godkjente anlegg for offentlig vei, leverer vi spesialtilpassede «Stand alone»-anlegg med ulike funksjoner som telling med visning på dynamiske skilt, signallys med rød/grønn LED-lys, webpanel for innstillinger, deteksjon mm.

Via samarbeidspartnere kan vi tilby prosjektering, installasjon, service og vedlikehold over hele landet av alt innen trafikklys, signallys og signalanlegg.

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies