Gå til innhod
  • 07. may 2014

Velkommen til Proxll på Eliaden – se våre løsninger for en bærekraftig fremtid

Vi gleder oss til å se deg på Eliaden. Som vanlig har vi en rekke nyheter på plass som vi er overbevist om vil vekke din profesjonelle oppmerksomhet. Våre system- og produktspesialister vil være på plass for å gi deg et spennende innblikk i våre nyheter og løsninger for grønn teknologi innen:

  • Verktøy med nyheter fra Panasonic, Klauke, Greenlee, Diager og Jepson
  • Næringsbygg og boligbygg med våre nyheter innen røykvarslere, nødlys, adgangskontroll, dørtelefon, kameraovervåking, ladestasjoner, bom og barriereløsninger.
  • Ladestasjoner for elbiler hvor du kan lære mer om våre nyheter innen hurtiglading, frittstående ladestasjoner, veggmonterte ladestasjoner, programvare for ladestasjoner, tilbehør og tjenester.
  • Vei og bane; snakk med våre spesialister om hvordan våre løsninger for vei og bane bidrar til en effektiv trafikkavvikling som gir lavere belastning på miljøet og samfunnet og økt sikkerhet for trafikantene.
  • Industri, skip og offshore; få innblikk i våre løsninger for varmeanlegg, lys og lysstyring for bymiljø og kameraovervåking av industriprosesser.
  • Brukervennlige løsninger for et sikkert og komfortabelt hjem som omfatter, brann- og røykvarsling, adgangskontroll og sikker lading av elbiler.

 

Proxll ønsker i større grad å fremstå som spesialister på utvikling, implementering og drift av grønn teknologi. Dette skaper bedre lønnsomhet med forenklede løsninger og produkter for mer varig drift innen bygg, anlegg, industri og infrastruktur. Dette vil våre spesialister demonstrere for deg på Eliaden.

Du finner oss på stand D03-22, ønsker du å avtale et møte med oss ta gjerne kontakt på telefon 22 08 81 00, så setter vi opp en avtale.

Registrer deg her med kode D03-22

moet-oss-paa-eliaden-2014web

 

 

 

 

Vi sees på Eliaden!

Med vennlig hilsen
Proxll AS

 

Geir Kvifte

Geir Kvifte
Administrerende direktør

 

Tilbake til toppen Privacy policy and cookies