Gå til innhod

Verktøy

Panasonic
Panasonic er pioner innen oppladbart verktøy. Med spisskompetanse innen batteri- og ladeteknologi har de utviklet maskiner som etter hvert har blitt standard for alle produsenter.

Ergonomiske maskiner med lang brukstid og ekstra beskyttelse mot støv og vann møter brukerkrav fra profesjonelle brukere i alle bransjer.

Panasonic Oppladbare verktøy inkluderer:
Oppladbare bormaskiner
Oppladbare skrumaskiner
Oppladbare slag- og muttertrekkere
Oppladbare sager
Oppladbar sag
Oppladbare bor
Oppladbare verktøy for boring i tre, metall eller betong

Skal du sage, skru eller bore i tre, metall og betong har Panasonic optimale produkter som vil gjøre jobben raskt og effektivt.

Diager
Europas ledende produsent av høykvalitets-bor siden 1953.
Diager har høy fokus på forskning og en bærekraftig utvikling. Dette har ført til en rekke innovative produkter med minimal miljøpåvirkning.
Diager er en fullsortiments leverandør av bor, med hovedfokus på bor til bygg og anlegg. Bor for mur og betong (SDS+, SDS-max, rett-tange murbor), bor for treverk, glass, keramiske fliser og metall er i Diagers sortiment.

Jepson
Jepson har lenge vært ledende på tørr-kapping av metall og stål. Deres metallsager skjærer raskt uten at det er behov for kjøling og tidkrevende etterarbeid.
Sortimentet strekker seg fra små og hendige håndholdte maskiner opp til større sager med bladdiameter på 355mm.
I tillegg har de et stort utvalg av magnetbormaskiner og kjernebor for disse. Kantfreser og slipemaskiner for metall inngår også i sortimentet.

Klauke
Klauke er produsent av verktøy og forbindelser som kabelsko, endehylser, avmantlingsutstyr, kutteverktøy og pressverktøy.
Greenlee er produsent av hulltakingsverktøy, som stanser, matriser, manuelle og hydrauliske systemer.
I de to sterke varemerkene Klauke og Greenlee finnes det produkter og løsninger for både individuelle og spesielle behov innenfor elektro og industri.
Se videre i brosjyrene som finnes under nedlasting – eller bla i Klauke online katalog.

 

Tilbake til toppen Personvern