Ny administrerende direktør i Proxll

Fredrik Mortvedt tiltrer denne uken som administrerende direktør i Proxll. Mortvedt er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har bred erfaring innen finans og bedriftsledelse i transport- og industribransjen. Han kommer fra stillingen som økonomidirektør i Proxll, og har tidligere jobbet i Airlift AS, Blueway AS og Norske Skog.

For de som kjenner han, fremstår Mortvedt som en strukturert og engasjert person med gode lederegenskaper.

Styret er enig:

Proxll har store muligheter innenfor sine etablerte områder sikkerhet, samferdsel og industrivarme. Fredrik har raskt satt seg inn i bedriften og vi forventer at vi snarlig vil se resultater av hans arbeid.

Vi ønsker Fredrik Mortvedt velkommen som ny adm.dir., og gleder oss til å se hvordan Proxll vil vokse og videreutvikles i tiden fremover.

Mortvedt kan nåes på fredrik.mortvedt@proxll.no og +47 976 72 424.

29. august, 2019