Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

OTUS3D – Telling av alle typer trafikk

Viscando OTUS3D er en unik alt-i-ett-løsning for innsamling av trafikkdata. Én enkeltstående enhet kan brukes til å registrere kjøretøy, syklister og fotgjengere – til og med i multimodale situasjoner. Retning fart og veiplassering er lagret for alle trafikanter. Kjøretøyer kan klassifiseres i flere underkategorier.

3D-vision teknologien og kunstig intelligens sørger for nøyaktige målinger og en bred områdedekning. Opptil 1500 kvadratmeter kan dekkes av én enhet, for enkel måling og observering av store veikryss, brede gater og delte områder. Enheten er enkel å montere på eksisterende stolper og vegger.

Fordeler ved å benytte OTUS3D:

 • Kan tilpasses dine behov:
  Fotgjengere, syklister eller alle på én gang.
 • Fremtidssikker:
  Enkel å oppgradere ettersom behovene dine endrer seg.
 • Fullstendig ikke-forstyrrende:
  Installert ved siden av veien.
 • Plug n’ play:
  Ingen kalibrering i feltet
 • Sanntid og automatisk:
  Alle registreringer er gjort umiddelbart

OTUS3D gir deg helheten på en smart måte

For å kunne tilby mer holdbar og sikker transport i fremtiden, blir det viktigere og viktigere å forstå hvordan syklister og fotgjengere har det i trafikken. Siden OTUS3D måler alle typer trafikk samtidig, er det enklere enn noen gang å observere det faktiske samspillet mellom trafikanter, trafikktyper og infrastruktur.

I Proxll har vi lang erfaring med trafikktelling, og utfører både telling og analyse. Ta kontakt i dag for mer informasjon om trafikktelling på telefon: 22 08 81 00 eller e-post: firmapost@proxll.no.