Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SporvekselvarmeSporvekselvarme

Vi har utviklet vårt eget sporvekselvarmesystem spesialtilpasset for nordiske forhold, "System 94". Varmesystemet er et moderne og energiøkonomisk system som sørger for sikring mot snø- og isblokkering av sporveksler. Våre varmeelementer er spesiallaget for pensevarme med dokumentert kvalitet gjennom 30 år.

Vi sørger for at togtrafikken holdes i gang. 

Vi er ledende leverandør av sporvekselvarme med nærmere 30 års erfaring. Vi leverer gjennomprøvde anlegg med dokumentert energibesparelse. Våre systemer har blitt valgt av selskaper som Sporveien og Bane NOR. Vi leverer spesialutviklede transformatorer for jernbane. Systemet har åpen kommunikasjon som muliggjør oppkopling mot overordnede systemer.

Vi leverer alle deler av jernbaneprosjekter: 

  • Prosjektering
  • Leveranse av utstyr
  • Montasje/supervision
  • Service og vedlikehold

 

Vi leverer også hjelpekraft etter behov, som togvarmeposter, områdebelysning, oppvarming av KL samt føringsveier og kabling.

Vi utfører alle prosjekter med stor faglig bredde og stort omfang. Vi har egne ressurser som kan håndtere kritiske deler av leveransen, og et bredt nettverk av samarbeidspartnere som vi samarbeider med i store prosjekter. Snakk med oss i dag om ditt jernbaneprosjekt!

Snakk med oss om sporvekselvarme

Per Holmen Christensen
Prosjektleder
932 16 205
per.christensen@proxll.no

Åse Hortemo Kasa
Prosjektingeniør
908 48 311
ase.hortemo.kasa@proxll.no