Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

VarmeanleggVarmeanlegg

Proxll har i mange år levert løsninger for varmeanlegg til prosessindustri, treforedling- og bioindustri, kjemisk industri og olje og gass. Vi leverer også løsninger for spesialanlegg som krever tilpassede løsninger. Utover dette er våre løsninger for frostsikring benyttet for kraft og damanlegg i hele Norden. Vi leverer varmeanlegg for frostsikring, bibehold eller økning av prosesstemperatur.

Vi tilbyr den oppvarmingsmetoden som er best egnet for formålet:

  • Varmekabler
  • Varmeelementer
  • Varmekolber
  • Steatittelementer

 

Vi prosjekterer, installerer og engineerer varmeanlegg tilpasset ditt behov. Vi leverer og monterer, og utfører sluttkontroll. Oftest leverer vi totalpakker hvor vi begynner med engineering som går over i leveranse, montasje, supervision og sluttkontroll av anleggene.

Vi skreddersyr løsninger tilpasset hver enkelt kunde og sikrer et varmeanlegg med kvalitet i alle ledd.

Varmeanleggene monteres slik at de er enkle å vedlikeholde i etterkant. Vi bistår også med service og vedlikehold, og utarbeider vedlikeholdsavtaler tilpasset ditt behov. Vi har i dag vedlikeholdsavtaler på større anlegg i Norge og i andre nordiske land. Vi kan utføre vedlikehold på stedet eller vi kan vedlikeholde temperaturstyring remote. Vi utarbeider også avtaler på periodisk vedlikehold ved behov for tilsyn. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uformell samtale om ditt prosjekt.

Snakk med oss om varmeanlegg

Hans Petter Frydenlund
Installatør
Tel: 457 25 140
E-post: hans-petter.frydenlund@proxll.no

Lasse Andersson
Prosjektleder
928 23 926
lasse.andersson@proxll.no