Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Vi er spesialister på utvikling, implementering og drift av grønn teknologi. Vi skaper bedre lønnsomhet med forenklede løsninger og produkter innen bygg, anlegg, industri og infrastruktur i hele Norden. Våre tjenester skal bidra til forenklet drift og gevinst i kundens energiregnskap.

Best på innovasjon gjennom grønn teknologi og varige løsninger

Vi vet at din virksomhet er unik. Som teknologimeglere og spesialister på systemintegrasjon tilpasser vi våre løsninger for ditt behov. Våre løsninger er åpne og skalerbare. De kan moderniseres og oppdateres for lengre livssyklus og mer bærekraftig drift.

 

Vi kombinerer moderne teknologi med lange tradisjoner

Vår historie strekker seg tilbake over 100 år da ingeniør Francis Sønnichsen grunnla Francis Sønnichsen Elektrotekniske Entreprenørforretning i 1910. Med nye medeiere på laget endret senere firmaet navn til Elektrisitetsfirmaet Sønnichsen & Co., og åpnet i 1929 elektrisk forretning "midt på Karl Johan". En forretning som skulle bestå i mer enn 50 år. Firmaet til Sønnichsen ble utgangspunktet for en rekke bedrifter.

Elektrisitetsfirmaet Sønnichsen & Co. produserte både lamper, kjøleskap og komfyrer til kjøkkenet. Etter krigen ble lampene på Stortinget og på Kongeskipet designet og produsert av Sønnico, som firmaet nå het. Alt fra mellomkrigstiden var elektriske opplegg på skip, transformatorer og hovedtavler, fagområder som også ble videreført etter krigen. Med oljevirksomheten på kontinentalsokkelen kom nye utfordringer. Sønnico engasjerte seg, og elektrisk arbeid offshore var i en periode firmaets største aktivitet.

Vi prioriterer bærekraftige og skalerbare løsninger for enkel og effektiv drift.

I senere tid har både tjenesteområder og Sønnico-navnet blitt solgt ut av konsernet, mens teknikkdelen har bestått, fra 2006 som Proxll AS. I 2010 feiret vi 100-årsjubileum.

På bakgrunn av vår lange historie har vi den kunnskapen og erfaringen kundene våre trenger når de skal velge ny løsningsleverandør. Vi prioriterer bærekraftige og moderne løsninger, og sørger alltid for å holde oss oppdatert på våre fagområder. Med vår solide erfaring og lange fartstid i bunn, gir dette deg som kunde økt trygghet på at ved å velge oss velger du fremtidsrettede og skalerbare løsninger for virksomheten din.

Ledelse

Fredrik Mortvedt

Administrerende direktør
976 72 424
fredrik.mortvedt@proxll.no

Per Holmen Christensen

Teknisk Direktør
932 16 205
phc@proxll.no

Ida Therese Hegge

Økonomidirektør
957 61 520
ida.hegge@proxll.no

Åse Hortemo Kasa

Prosjektansvarlig
908 48 311
ase.hortemo.kasa@proxll.no