Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ledig stilling: Prosjektleder og/eller elektroinstallatør

Kan du ta et installatøransvar og lede grønne prosjekter hos oss??

Arbeidsgiver: Proxll AS
Stillingstittel: Prosjektleder og/eller elektroinstallatør?
Frist: 26.02.2023
Ansettelsesform: Fast

Proxll er kort fortalt spesialister på utvikling, implementering og drift av grønn teknologi, og har mange leveranser til blant annet jernbane,  forskjellige industrivirksomheter, tekniske anlegg og olje og gass. Vi leverer prosjekter, løsninger og rådgivning innen nisjeområdene varmeanlegg og lysanlegg.

Vi søker nå etter en flink prosjektleder og en elektroinstallatør – eller en kombinasjon av dette.  Som installatør vil du få et faglig ansvar for alt vi leverer.  Som prosjektleder vil du gjennomføre prosjektleveranser. Prosjektenes omfang spenner fra 0,5 til 35 millioner, med en varighet alt ifra noen uker til flere år.  Du vil sannsynligvis jobbe med stor bredde av prosjekter, teknologi og løsninger. Våre prosjektledere er ganske hands-on og drar ut på anleggene ved behov, så her får du mye variasjon!

Dette er sentrale og viktige roller med gode muligheter til å skape synlige resultater, og du vil være tett på faglige og tekniske utfordringer.  Vi ønsker medarbeidere som kan utfordre og ta ansvar, og som skjønner at vi må ta godt vare på våre kunder og som gjerne ser etter muligheter for flere oppdrag.  Vi er godt i gang med et generasjonsskifte, og veksten i selskapet er kjempebra. Har du lyst til å jobbe i et selskap som vårt?  Da vil vi gjerne høre fra deg!

Se full stillingsutlystning på finn.no